Tämä on varmaan jo viides epätoivoinen blogiviritelmäni, mutta yhä vaan riittää jonkinlaista intoa kokeilla aina uutta "suuntausta". Eli jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, tästä kehkeytyy jonkinlainen sarjakuva- ja piirrosblogi.

Itse olen 17-vuotias, 1991 syntynyt tyttönen keskeltä korpea. Nykyään en oikeastaan harrasta mitään muuta kuin piirtämistä ja armotonta, vuorokauden ympäri kestävää datausta. Toisaalta takanani on kirjava lajihistoria aina näyttelemisestä thainyrkkeilyyn asti.

Olen harrastanut piirtämistä pienestä asti ja kävin muutaman vuoden ajan ihan ohjatuilla "kursseilla", joista tuli kerättyä jonkin verran kokemusta ja oppia. Nykyään tukeudun omaan mielikuvitukseen, muiden töistä otettuun malliin ja piirustus- ja anatomiakirjoihin.

Piirrän jossain määrin "mangatyylillä", vaikka yritän sisällyttää siihen siinä aina omia vaikutteitani. Pidän myös realististen töiden teosta, joskin niihin riittää harvoin kärsivällisyyttä. Sarjakuvien teossa olen täysin tumpelo, enkä ole varma saanko niitä edes aikaan... :D

Vapaa-ajalla piirtäminen on vähentynyt, mutta kulutan suurimman osan kouluajastani piirtämiseen ja vihkojen täyttämiseen isosilmäisillä teineillä tai ns. söpöillä elukoilla. Mums.