Koska uutta "taidetta" ei ole juuri nyt tarjolla, esittelen muutamaa vähän vanhempaa työtä. Yleensä siis revin ideani jostain oman pään pienistä syövereistä tai sitten mallikuvasta (mallikuviksi kelpuutan lähes aina vain valokuvia, piirroksista mallin katsomisen näen jotenkin silkkana kopiointina).

 

Eli tuo nyt ainakin leikkii esittävänsä erästä ystävääni. Hän ei itse tykkää tuosta, koska kuulemma näyttää liikaa (o_O) siltä valokuvalta josta otin mallia. Itse en ole oikeastaan varma, pidänkö tuosta vai en. Jatkaisin kuvaa, ellei malli olisi hävinnyt jo ajat sitten jonnekin bittiavaruuteen.

Photobucket

 

Ylläoleva belf (blood elf from WoW) ja tylsyyksissä raapusteltu animetyttönen kuuluvat siihen settiin, jota olen käyttänyt värittemisen treenaamiseen. Omistan muutamia Suomalaisesta Kirjakaupasta ostettuja, täysin ylihinnoiteltuja tusseja, joilla tämäkin on väritetty. Eli mihinkään maatamullistavaan en ole tässäkään pyrkinyt, lähinnä vain anatomian ja värityksen harjoittelua.

 

naama

 

Kasvokuva on myös lähinä väritysharjoitus, kokeilin tuolloin ensimmäistä kertaa ostamiani liituja. Ja tuosa tulos, innostus ja tarkkuus loppuivat ihon valmistuttua. Mutta olen silti aika ylpeä tuloksesta.

Pitää muuten tästä lähtien rajata nuo typerät, skannerin jättämät reunat pois.